Ευρωκορεατική

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ - ΓΝΗΣΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ HYUNDAI - DAEWOO - KIA

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ανταλλακτικά Hyundai
Ανταλλακτικά Kia
Ανταλλακτικά Mobis Besfits
Ανταλλακτικά Daewoo

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων DAEWOO


Διαθέτουμε ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAEWOO γνήσια καινούργια μεταχειρισμένα ιμιτασιόν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στην Ευρωκορεατική σας προμηθεύουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά για την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Όχι μόνο στην καλύτερη τιμή αλλά και στην καλύτερη ποιότητα.

Η πολυετής μας εμπειρία εξασφαλίζει την ταχύτερη και ακριβέστερη εύρεση λύσης στο πρόβλημα σας. Το καταρτισμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Φροντίζουμε ώστε τα ανταλλακτικά μας είτε είναι γνήσια, καινούργια είτε μεταχειρισμένα ή ιμιτασιόν να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Σκοπός μας είναι η κάλυψη των αναγκών όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DAEWOO Lanos, Matiz, Lacetti, Nubira, Tacuma κ.α. είναι μερικά από τα μοντέλα που εκπροσωπούμε. Η Ευρωκορεατική αναλαμβάνει στις εγκαταστάσεις της και υπηρεσίες service. Στόχος μας παραμένει πάντα η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες μας. Ρωτήστε μας για την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών καθώς και για τιμές.

Ανταλλακτικά Daewoo
 
 

Video

Logo

New Logo
 

Social


               

Brands


Brands

Επικοινωνία


Λ. Αθηνών 183, Αιγάλεω 12242

210 5980022 , 210 5980707 , 213 0441126

210 5900698

korea183 (@) otenet (.) gr

Copyright © 2018 KOREATIKI. All rights reserved.