Ευρωκορεατική

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ - ΓΝΗΣΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ HYUNDAI - DAEWOO - KIA

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ανταλλακτικά Hyundai
Ανταλλακτικά Kia
Ανταλλακτικά Mobis Besfits
Ανταλλακτικά Daewoo

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων HYUNDAI


Διαθέτουμε ανταλλακτικά αυτοκινήτων HYUNDAI γνήσια καινούργια μεταχειρισμένα ιμιτασιόν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευτείτε την παραγγελία των ανταλλακτικών που χρειάζεστε για το αυτοκίνητο σας στην επιχείρηση μας. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει κάνοντας το καλύτερο δυνατό για εσάς.

Είναι δυνατή η εύρεση ανταλλακτικών τόσο γνήσιων και καινούργιων όσο και μεταχειρισμένων ή ιμιτασιόν στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή της Αθήνας αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια. Στην Ευρωκορεατική έχουμε την γνώση, την εμπειρία αλλά και την διάθεση να φροντίσουμε για αυτό που χρειάζεστε. Βρίσκουμε τα κατάλληλα εξαρτήματα για την επισκευή ή συντήρηση του οχήματος σας και τα παραδίδουμε το ταχύτερο δυνατό.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων HYUNDAI i10, i20, i30, Tucson, Kona κ.α. είναι μερικά από τα μοντέλα που εκπροσωπούμε. Η Ευρωκορεατική αναλαμβάνει στις εγκαταστάσεις της και υπηρεσίες service. Στόχος μας παραμένει πάντα η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες μας. Ρωτήστε μας για την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών καθώς και για τιμές.

Hyundai
 
 

Video

Logo

New Logo
 

Social


               

Brands


Brands

Επικοινωνία


Λ. Αθηνών 183, Αιγάλεω 12242

210 5980022 , 210 5980707 , 213 0441126

210 5900698

korea183 (@) otenet (.) gr

Copyright © 2018 KOREATIKI. All rights reserved.