Ευρωκορεατική

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ - ΓΝΗΣΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ HYUNDAI - DAEWOO - KIA

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ανταλλακτικά Hyundai
Ανταλλακτικά Kia
Ανταλλακτικά Mobis Besfits
Ανταλλακτικά Daewoo

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων KIA


Διαθέτουμε ανταλλακτικά αυτοκινήτων KIA γνήσια καινούργια μεταχειρισμένα ιμιτασιόν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η Ευρωκορεατική ειδικεύεται στον χώρο των κορεατικών ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Αποτελείται από ανθρώπους με γνώση και μεγάλη πείρα στο αντικείμενο.

Το προσωπικό μας παρέχει την απαραίτητη συμβουλή για κάθε περίπτωση χωριστά. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας τόσο στην Αθήνα αλλά και υπόλοιπη Ελλάδα. Τα ανταλλακτικά KIA μεταχειρισμένα ή ιμιτασιόν είναι εφάμιλλα με τα γνήσια και καινούργια ώστε να παρέχουν ασφάλεια και ποιότητα. Η εταιρεία μας φροντίζει για αυτό αλλά και για τις πιο προσιτές τιμές που υπάρχουν στην αγορά.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων KIA Ceed, Picanto, Proceed, Rio, Sportage, Stinger, Stonic κ.α. είναι μερικά από τα μοντέλα που εκπροσωπούμε. Η Ευρωκορεατική αναλαμβάνει στις εγκαταστάσεις της και υπηρεσίες service. Στόχος μας παραμένει πάντα η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες μας. Ρωτήστε μας για την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών καθώς και για τιμές.

Ανταλλακτικά Kia
 
 

Video

Logo

New Logo
 

Social


               

Brands


Brands

Επικοινωνία


Λ. Αθηνών 183, Αιγάλεω 12242

210 5980022 , 210 5980707 , 213 0441126

210 5900698

korea183 (@) otenet (.) gr

Copyright © 2018 KOREATIKI. All rights reserved.